Hemsida i WordPress | Info

Hemsidor för småföretag från WennMass Design

Jag gör stilrena, användarvänliga och professionella hemsidor till ett förmånligt pris, dessutom börjar jag processen med ett skräddarsytt designförslag som du utan kostnad kan tacka nej till. Skulle du däremot gilla förslaget kan du förvänta dig en snabb arbetsgång, personlig service och en riktigt bra hemsida för ditt företag.


Jag erbjuder tre hemsidepaket, välj det som passar dina behov bäst. Vet du inte vad vissa val innebär eller vilket paket som skulle passa just ditt företag? Ingen fara, du behöver inte bestämma dig på en gång, jag hjälper dig komma fram till vilket paket som passar bäst för just ditt företag.

Är det något du vill ha på hemsidan som inte ingår i nån av paketen? Då är det bara att fråga så försöker jag lösa det!

Loggor, visitkort & Övrig design | Info

Hemsidor för småföretag från WennMass Design

Behöver du en ny logga till ditt företag/hemsida, ett reklamblad för Facebook Ads, en ny design på menyn till din restaurang eller kanske något helt annat?

Jag jobbar med grafisk design i Canva Pro (ett webbaserat design-program) och hjälper dig gärna med att ta fram ett designförslag på det just du är ute efter.

Produkterna/designen mailas i olika filer så att du kan skriva ut eller beställa dom (tex visitkort) på nätet.

Uppdateringar | Info

Hemsidor för småföretag från WennMass Design
Håll hemsidan aktuell

En hemsida kan behöva uppdateras löpande; priser kanske har ändrats, menyn förändrats, ny information tillkommit eller liknande. En sida i WordPress kan uppdateras av vem som helst så om du har kunskap och vilja så kan du uppdatera din hemsida själv, men om du inte vill eller kan så erbjuder jag uppdateringspaket för enklare uppdateringar.

Vad ingår?

Uppdatering av text - om du vill lägga till, byta ut eller ta bort något. Byte av bild - om du vill byta ut någon eller några av dina bilder.

Vad ingår inte?

Vill du göra en större ändring av din hemsida (tex byte av design, en helt ny undersida, att helt göra om hemsidan eller en undersida) går det också bra, det ingår dock inte i uppdateringspaketen. I sådana fall är det bara att kontakta mig så ger jag ett prisförslag utifrån dina behov.

Underhåll av hemsidan | Info

Hemsidor för småföretag från WennMass Design

Man kan tro att en hemsida sköter sig själv bara man har byggt den och lagt ut den på nätet, men så är inte fallet. Programmen (plugins) som man gör hemsidan i uppdateras ständigt och detta kan orsaka problem med vissa funktioner på hemsidan, eller t.om. göra så hela sajten kraschar. Hemsidan kan också bli hackad om man har otur.

Uppdateringar i WordPress

I WordPress kan man välja om man vill stänga av uppdateringarna av plugins, eller om man vill att dom ska uppdateras automatiskt och båda valen har sina problem och risker.

Tre val

Jag erbjuder 3 val när hemsidan är klar:


1. Inga uppdateringar av tillägg (Gratis)

2. Automatiska uppdateringar av tillägg (Gratis)

3. Kontinuerligt underhåll av hemsidan (2000 kr + moms/år)

Väljer du alternativ 1 eller 2 rekommenderar jag starkt att du själv kollar igenom sidan ett par gånger i månaden så att allt ser ut som det ska.