Hemsida i WordPress | Info

Hemsidor för småföretag från WennMass Design

Jag gör stilrena, användarvänliga och professionella hemsidor till ett förmånligt pris, dessutom börjar jag processen med ett skräddarsytt designförslag som du utan kostnad kan tacka nej till. Skulle du däremot gilla förslaget kan du förvänta dig en snabb arbetsgång, personlig service och en riktigt bra hemsida för ditt företag.


Jag erbjuder tre hemsidepaket, välj det som passar dina behov bäst. Vet du inte vad vissa val innebär eller vilket paket som skulle passa just ditt företag? Ingen fara, du behöver inte bestämma dig på en gång, jag hjälper dig komma fram till vilket paket som passar bäst för just ditt företag.

Är det något du vill ha på hemsidan som inte ingår i nån av paketen? Då är det bara att fråga så försöker jag lösa det!

Hur går processen till?

Så här går processen till i stora drag, även om varje hemsideprojekt är unikt.

1: Insamlande av material

Du sänder (via mail eller Facebook Messenger) så mycket info du i nuläget har om hur du tänkt dig sidan och vilket material som ska vara med, och jag skapar ett designförslag utifrån det.


Jag gör designen på min egen domän och inget läggs upp på din domän/ditt webbhotell förrän allt är klart och godkänt av dig. Behöver du hjälp med att välja rätt webbhotell för din hemsida kan jag ge förslag som passar just din situation.

2: Text & Bild

Du står för texter och bilder till hemsidan.


Vid behov kan jag hjälpa till med texter (jag använder mig att ChatGTP för att producera text som jag sedan finputsar) och bilder (jag använder mig av kostnadsfria bildbanker där man även får använda bilderna i kommersiellt syfte).

3: Ta ställning till designförslaget

När designförslaget är klart tar du ställning till det. Känner du att du i detta skedet vill avbryta samarbetet kan du göra så utan kostnad, men gillar du förslaget utgår vi från det och jag jobbar på det tills hemsidan är klar och du känner dig helt nöjd.


Godkänner du designförslaget och vill att jag jobbar vidare på det förbinder du dig att köpa produkten (hemsidan, loggan, visitkort etc).

4: Hemsidan läggs ut

När hemsidan är klar och du godkänt den är det dags att lägga ut den på din domän. I detta skede skickar jag fakturan och när den är betald lägger jag upp hemsidan på ditt webbhotell.


Detta brukar i regel gå ganska snabbt, men jag brukar vilja ha en hel dag till förfogande om det är något som behöver felsökas eller liknande.

5: Uppdateringar

Även om en hemsida är klar och utlagd på internet så behöver den ses om då och då. Plugins/tillägg i WordPress behöver tex uppdateras med jämna mellanrum och teknik är aldrig 100% säkert så saker kan hända, buggar kan uppstå, sajter kan krascha osv.


Jag erbjuder en tjänst för Underhåll av hemsidan (länk) för en årlig kostnad, men jag har också ett gratisalternativ (länk) där plugins uppdateras automatiskt (då är det bra om du själv har koll på sidan då och då). Välj det som passar just dig och din budget.

6: Kundsupport


När hemsidan väl är klar är jag fortfarande tillgänglig för alla frågor och funderingar som kan uppstå angående din hemsida eller hemsidor i allmänhet, det är bara att höra av dig via mail eller Messenger, jag svarar alltid så snart jag har möjlighet.