AEZ Bygg & Industriservice

AEZ Bygg & Industriservice behövde en webbsida till företaget och ville ha en sida som var lättnavigerad och såg professionell ut. WennMass Design tog fram både bilder och text genom att söka efter bilder på gratis bildbyråer samt ta hjälp av ChatGPT genom att ge specifika instruktioner om vilken slags text AEZ Bygg & Industriservice var ute efter och sedan finputsa texterna.

”Blev jättenöjd med min web-sida som WennMass Design gjorde för mitt företag, bra bemötande, bra kommunikation, professionella samt lätt att samarbeta med tills både parterna blir nöjda. Jag rekommenderar starkt!”

(Edon Z, AEZ Bygg & Industriservice)

Referens på hemsidan för AEZ Bygg & Industriservice
Referens på hemsidan för Glastjänst

Glastjänst

Thomas förra hemsida för företaget Glastjänst råkade ut för ett allvarligt fel i WordPress och kraschade totalt. Tyvärr fanns det inget att göra för att rädda den gamla hemsidan, så lösningen blev att installera om WordPress och bygga upp en ny hemsida från grunden.

”När min hemsida drabbades av ett generalfel som var problematiskt att åtgärda hittade jag WennMass Design som snabbt hjälpte mig att producera en ny fin hemsida på kort tid och till en låg kostnad. Jag ger 5 stjärnor av 5 möjliga.”

(Thomas, Glastjänst)

Stockholm´s Serie & Skivhandel

Stockholm´s Serie & Skivhandel är en butik för secondhandvaror inom media som funnits i många år i lokal på Sveavägen i Stockholm. Något annat som också funnits i många år var deras hemsida, som var i stort behov av en uppgradering av både innehåll och design. Hemsidan var inte responsiv och fungerade dåligt på mobiltelefoner och designen behövde en uppfräschning för att kännas mer modern och nutida.

Jag installerade WordPress på webbhotellet och byggde upp en helt ny sida, vilket bla gav mycket bättre förutsättningar för sökmotoroptimering och en responsiv design som anpassar sig efter olika enheter (som mobil och surfplatta). Jag fick fria händer vad gäller designen och utgick från företagets gula färg i detaljer på hemsidan. Jag skapade även en logga för att få ett mer professionellt utseende på hemsidan.

”Sidan ser superbra ut, är mer än nöjd ska du veta!”

(Alex, Stockholm´s Serie & Skivhandel)

Referens på hemsidan för Stockholms serie och skivhandel
Referens på hemsidan för Körkortscenter Norrköping

Körkortscenter Norrköping

Körkortscenter Norrköping behövde en stor uppdatering av sin hemsida, både vad gällde design och innehåll.

”Tack för allt! Jag ser fram emot att samarbeta med dig i fortsättningen. Du är jätte duktig på det du gör.”

(Saban, Körkortscenter Norrköping)

Grevens Kök & Bar

Grevens Kök & Bar är en restaurang belägen i Kungsbacka som önskade en hemsida som återspeglade deras rustika känsla och som var tydlig och lättförståelig.

Jag utgick från exteriören av restaurangen vad gäller färgerna och skapade en lättnavigerad sida med fokus på relevant information (som menyer, öppettider, boka bord etc).

”Vi är nöjda med utseendet och upplägget. Snyggt jobbat!”

(Nashwoan, Grevens Kök & Bar)

Referens på hemsidan för Grevens Kök och Bar
Referens på hemsidan för Jordnävarna

Jordnävarna

Jordnävarna är en lite trädgårdsförening i Roslagen som behövde en hemsida för att visa upp sin verksamhet och värva medlemmar.

Det blev en relativt enkel och liten hemsida med fokus på medlemskap och både kommande och genomförda aktiviteter. Jordnävarna hade ingen logga så jag skapade en och utgick sen från färgen i loggan genom hela hemsidan.

”Vi blev mycket nöjda med sidan!”

(Terttu, Jordnävarna)

Duang Somboon

Duang Somboon är en thaivagn i ett litet samhälle där ägarna jobbar hårt och inte har kunskap om hur man fixar vare sig webbhotell, domän eller en hemsida och därför hade en hemsida blivit bortprioriterad i marknadsföringen. Dock kunde man ana ett behov då folk gärna ville ha en meny när dom ringde och beställde mat, istället för att behöva åka fysiskt till thaivagnen för att göra en beställning.


Jag såg min chans att kunna hjälpa detta småföretag med liten budget genom att göra en okomplicerad, snygg och funktionell hemsida, där all viktig information fanns med. Med endast en meny att utgå från skapade jag en sida där information om öppet-tider, dagens lunch och telefonnummer tydligt finns med längst upp på sidan och efter det kommer menyn. På detta sätt blev sidan användarvänlig och lättnavigerad. Då dom inte hade några egna bilder använde jag mig av gratis kvalitetsbilder från Unsplash, vilka man får använda även i kommersiellt syfte.


Jag hade också möjlighet att erbjuda gratis webbhotell och domän genom Brizy Cloud Free, vilket Duang Somboon gärna utnyttjade då de inte hade kunskap och tid att i nuläget köpa webbhotell och domän, utan tyckte det var smidigt att jag skötte allt sådant åt dem. Vill dom i framtiden köpa webbhotell och domän bygger jag på nytt upp sidan åt dem i WordPress på det nya webbhotellet.


Duang Somboon blev mycket nöjda med sin nya hemsida och det kan jag tänka mig att deras kunder också blev då dom nu smidigt kan beställa härlig thaimat över telefon.

”Vi är mycket nöjda med hemsidan och WennMass Design!”

(Rungnapha, Duang Somboon)

Referens på hemsidan för Duang Somboon